• Nyitva tartás

  Hétfő - Péntek X

  6.00 - 22.00

  Szombat és Vasárnap

  8.00 - 20.00

  Március 15. Csütörtök

  8.00 - 20.00

   

 • +36 70 518 7659
 • help@budapestikonditerem.hu

  Küldj azonnali üzenetet!X  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Állások

recis_allas

Recepciós munkakör:

Konditermünkbe lendületes és munkájára igényes, nem dohányzó recepciós lányt keresünk 4 vagy 8 órás bejelentett munkaviszonnyal. Akkor jelentkezz, ha azonnal tudsz kezdeni. Címünk: Giants Gym, 13. kerület Fáy utca 65-67. Amikor olvasod ezt a hirdetést ne késlekedj és küld el az önéletrajzod, mert lehet pont jókor vagy jó helyen. Az állások folyamatosan nyitottak, mert sajnos vagy nem sajnos kevés a munkájára igényes és önállóan dolgozni tudó fiatal lendületes lány, aki feltalálja magát a munkaideje alatt és olyan hasznos dolgokkal tölti, ami a terem ázsióját emeli. De bízunk benne, hogy megtaláljuk és lehet pont Te vagy az egyik.

Bejelentett 4 órás recepciós munkakör: munkaidő hétköznap 16.30 – 20.30 hétfőtől csütörtökig, de csak két nap, mert van egy váltótársad is, valamint egy nap hétvégén 8.00 – 20.00. Így egy héten 3 alkalommal kell dolgoznod, két alkalommal hétköznap és egy napot hétvégén. Tökéletes választás, ha másodállást keresel vagy a tanulmányaid mellett szeretnél dolgozni de jusson idő a tanulásra is.

Bejelentett 8 órás recepciós munkakör: Munkaidő hétköznap 6.00 – 14.00 és 14.00-22.00 + 20 perc előtte és utána. Váltott műszakban. Egyik héten délelőtt a másik héten délután dolgozol.

A teremben 4 recepciós lány dolgozik. 2 aki 4 órás, és 2 aki 8 órás. Azzal számolj, hogy ha valamelyik munkatársad lebetegszik, vagy helyettesíteni kell, vagy éppen keresünk helyette mást, akkor átmenetileg többet kell vállalnod.

Fényképes önéletrajzod várjuk a help@budapestikonditerem.hu e-mail címre. Fontos, hogy PDF formátumba küld el és a tárgy mezőbe írd be hogy melyik munkakörre jelentkezel? 4 órás vagy 8 órás.

Az elvárásaink nem teljesíthetetlenek és a realitások talaján vannak. Ha rajongsz a sport iránt és érzel magadban affinitást az oktatásra, akkor hosszútávon plusz lehetőséget is kínálunk, amiben van perspektíva minden téren.

13_keruleti_olcso_konditerem_edzoterem_kuzdosport_funkcionalis_terem_takarito

Takarítói munkakör:

Részmunkaidőre keresünk takarítót, aki heti 2-3 nap (3-5óra/alkalommal) nyitvatartási időben vagy azon kívül el tudja végezni azokat a takarításokat, amit a recepciós lányaink már nem. Csak akkor jelentkezz, ha becsülettel és alaposan tudsz takarítani. A munka elvégzéséhez minden eszközt és tisztítószert biztosítunk. Ha érdekel várjuk a jelentkezésed a  help@budapestikonditerem.hu e-mail címre.

13_keruleti_olcso_konditerem_edzoterem_kuzdosport_funkcionalis_terem_szemelyi_edző

Személyi edző munkakör:

Ha ebben a státuszban szeretnél elhelyezkedni, akkor rendelkezned kell a szükséges képesítésekkel és az ezt igazoló dokumentumokkal. Minden hónap 10-ig van egy havi fix leadó, ami 25.000Ft. Ezen felül a vendégeidnek rendelkezni kell érvényes bérlettel vagy napijeggyel. A vendégkör bővítésére kapsz hirdetési lehetőséget a weboldalunkon, Facebook oldalunkon, valamint tudunk ajánlani az újonnan érkezőknek, mint segítő jobb kéz a kezdeti nehézségek leküzdéséhez. A többi rajtad fog múlni, hogy meggyőzd a potenciális Vendéget a szolgáltatásod fontosságáról. A teremben van lehetőséged gépi, szabad súlyos és funkcionális edzést is tartani. Ha érdekel várjuk a jelentkezésed a  help@budapestikonditerem.hu e-mail címre

 

13_keruleti_olcso_konditerem_edzoterem_kuzdosport_funkcionalis_terem_masszor

Sport -vagy gyógymasszőr, csontkovács helyiség kiadó:

Ha ebben a státuszban szeretnél elhelyezkedni, akkor rendelkezned kell a szükséges képesítésekkel és az ezt igazoló dokumentumokkal. A szolgáltatásodhoz szükséges helyiséget biztosítjuk. Minden hónap 10-ig van egy havi fix bérleti díj, ami 35.000Ft. A tevékenységedhez külön helyiséget biztosítunk, amit használhatsz a terem nyitvatartási idejében. H-P 6.00-22-00 és hétvégén 8.00-20.00. A vendégkör bővítésére kapsz hirdetési lehetőséget a weboldalunkon, Facebook oldalunkon, valamint tudunk ajánlani saját Vendégeinknek. A többi rajtad fog múlni, hogy meggyőzd a potenciális Vendéget a szolgáltatásod fontosságáról. Ha érdekel várjuk a jelentkezésed a  help@budapestikonditerem.hu e-mail címre

 

Copyright © 2016 budapestikonditerem.hu minden jog fenntartva! By Best-IT Marketing