• Nyitva tartás

  Hétfő - Péntek X

  6.00 - 22.00

  Szombat és Vasárnap

  8.00 - 20.00

  Augusztus 20. Hétfő

  8.00 - 20.00

   

   

 • +36 70 518 7659
 • help@budapestikonditerem.hu

  Küldj azonnali üzenetet!X  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Személyi edző a giants gym-ben

Kovács Barnabás személyi edző

Szakmám mellett a Semmelweis Egyetem Gyógyszerésztudományi Karán, valamint az egyetem Egészségtudományi Karán dietetikát hallgatva folytatom tanulmányaimat, éppen ezért nem csak az edzésben nyújtok szívesen segítséget, hanem igyekszem számodra eligazítást nyújtani a helyes táplálkozás terén és a táplálék kiegészítők (néha zavarba ejtő) kavalkádjában is, kicsit más szemszögből, mint az átlag edzők.

Ha van egy elképzelésed, hogy milyen testalkatot szeretnél elérni vagy életmód változtatás előtt állsz, esetleg egyszerűen edzettebb, szálkásabb testre vágysz, de nem tudod, hogyan kezdj bele, vagy szükséged van valakire, aki elkísér az utadon és hiteles információkhoz segít hozzá, keress bátran!

Közös edzéseink során végig melletted vagyok és segítek gyakorlatok helyes kivitelezésében és ezeknek elsajátításában. Az edzéseken kívül kereshetsz kérdéseiddel az életmódod terén, bármiben szívesen nyújtok neked eligazítást.

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, keress meg és egy személyes konzultáció során megbeszéljük, hogyan lehetne leginkább az igényeidnek megfelelő a közös munka!

Várlak szeretettel!

Keress bátran!

Ehhez küldj egy e-mailt erre a címre, és a közleménybe írd be a nevem kérlek: Kovács Barnabás help@budapestikonditerem.hu

Copyright © 2016 budapestikonditerem.hu minden jog fenntartva! By Best-IT Marketing