• Nyitva tartás

  Hétfő - Péntek X

  6.00 - 22.00

  Szombat és Vasárnap

  8.00 - 20.00

  Augusztus 19. Hétfő

  8.00 - 20.00

  Augusztus 20. Kedd

  8.00 - 20.00

   

   

   

 • +36 70 236 7877
 • help@budapestikonditerem.hu

  Küldj azonnali üzenetet!X  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

GIANTS GYM HÍREK

5 alapszabály a hatékony fejlődéshez!

Giants Gym | május 14, 2019

1. Egyél naponta kétszer annyi gramm proteint, ahány kg a testsúlyod!

Tiszta izom proteinből lesz. Ez az első, amit megtanul az aki testépítéssel akar foglalkozni..Jó minőségű proteint sovány húsokból nyerhetsz, mint a csirke, halak, marha, valamint megbízható nemzetközi táplálék kiegészítők termékeiből. Tej, szója, vagy más növényi eredeti proteinekkel ne számolj, mert ezeknek túl alacsony a biológiai értékük a testépítéshez!

2. Aludj eleget!

A proteinszintézis és a növekedési hormon kibocsájtásban az esti időszak a legfontosabb. Ha szervezetedbe bevitted a megfelelő alapanyagot, akkor azt már csak hagyni kell feldolgozni és növekedni. Számos profi testépítő az este mellett még a nap folyamán is szorít időt 2 órányi alvásra, egyféle titkos összetevőként. Ezért neked a minimum az esténkénti 8 óra mély alvás!

3.  Legyen az edzés utáni táplálék az ebéded!

Ez legyen a fő-fő táplálkozásod a nap folyamán. Egy kemény edzés után izmaid sokkolva vannak, tele mikro szakadásokkal és nagyon szükségük van a tápanyagra. Edzés utáni turmixodban legyen minden, ami a célodhoz szükséges: gyors felszívódású protein, szénhidrát, glutamin, esetleg kreatin, további aminosavak, majd egy órán belül legyen egy szilárd étkezésed is. Itt adj meg mindent, amire a szervezetednek szüksége van.

4. Igyál sokat!

Az egyik fontos érv a vízfogyasztás miatt, hogy amennyiben nem vagy eléggé hidratált csökken a teljesítményed, azaz nem tudsz optimális szintű edzést végezni és nem fogsz úgy fejlődni ahol lehetne. Egy másik érv a sejttérfogat csökkenés. Ha nem iszol eleget, az izomrostokban lévő cellák mérete a nem eléggé hidratált környezet miatt csökken és protein veszteség lép fel! Szervezetünk folyamatosan vizet veszít, azonban a szomj érzését már csak vészhelyzetben küldi az agy. Ne várd meg, amíg szomjas leszel! Folyamatosan hidratáld szervezeted. Iszogass egész nap, minél több tiszta vizet!

 5. Végezz több szabad súlyos edzést!

Manapság az edzőtermek tele vannak modern gépekkel. Szépek, kényelmesek is, azonban gépekkel csak az izomzat egy bizonyos részét edzed. Kizáródik a stabilizáló izmok munkája és a másodlagos izomcsoportok sem végeznek munkát, ami miatt korlátozódik az izomrostok összességének fejlődése. Ezért hallgass a nagy öregekre és amit csak lehet szabad súllyal eddz gépek helyett! Végezz felhúzást, guggolást, vállból nyomást, szabad súlyos evezést. Ha teheted, kérd edzőtárs segítségét a biztonságos kivitelezéshez.

 

Cikksorozatunkat folytatjuk, hogy kellően kiképezd magad a témában és igaz Giants Gym tag légy!

Nyitva tartás:

Hétfő 6.00 – 22.00
Kedd 6.00 – 22.00
Szerda 6.00 – 22.00
Csütörtök 6.00 – 22.00
Péntek 6.00 – 22.00

Szombat 8.00 – 20.00
Vasárnap 8.00 – 20.00

Bérletárak:

1 havi korlátlan bérlet 6.990Ft
2 havi korlátlan bérlet 12.990Ft
3 havi korlátlan bérlet 18.990Ft
Napi jegy 990Ft

Törölköző bérlés 200Ft
Értékmegőrző díjtalan

13_keruleti_olcso_konditerem_edzoterem_fitneszterem_kuzdosportterem_9

 

giants_gym_logo_13_kerulet_konditerem_edzoterem

Cím: 1134 Budapest, Fáy utca 65-67. Cewe székház 3. emeletén, az épület pont a Béke és a Fáy utca sarkán található, bejárat a Fáy utca felől van. Gyere és eddz nálunk! Semmi csicsa csak a vasak és Te!

Copyright © 2016 budapestikonditerem.hu minden jog fenntartva! By Best-IT Marketing