• Nyitva tartás

  Hétfő - Péntek X

  6.00 - 22.00

  Szombat és Vasárnap

  8.00 - 20.00

  Március 28-tól határozatlan ideig zárva vagyunk!

   

   

   

   

   

   

 • +36 70 236 7877
 • help@budapestikonditerem.hu

  Küldj azonnali üzenetet!X  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Állások

recis_allas

Recepciós munkakör:

Konditermünkbe munkájára igényes, nem dohányzó recepciós hölgyet vagy urat keresünk bejelentett munkaviszonnyal. Akkor jelentkezz, ha azonnal tudsz kezdeni. Címünk: Giants Gym, 13. kerület Fáy utca 65-67. Amikor olvasod ezt a hirdetést ne késlekedj és küld el az önéletrajzod, mert lehet pont jókor vagy jó helyen. Az állások folyamatosan nyitottak, mert sajnos vagy nem sajnos kevés a munkájára igényes és önállóan dolgozni tudó, aki feltalálja magát a munkaideje alatt és olyan hasznos dolgokkal tölti, ami a terem ázsióját emeli. De bízunk benne, hogy megtaláljuk és lehet pont Te vagy az egyik.

Mellékállás recepciós munkakör: “A” és “B”  héten 2 nap hétköznap délután 16.00 – 22.00, “C” héten 1 nap hétköznap délután 16.00 – 22.00 és 2 nap hétvégén 8.00 – 20.00. Így minden hónapban van szabad teljes hétvégéid. Tökéletes választás, ha másodállást keresel vagy a tanulmányaid mellett szeretnél dolgozni de jusson idő a tanulásra is. A beosztást úgy alakítjuk, hogy lesznek szabad hétvégéid is.

Főállású recepciós munkakör: Munkaidő hétköznap 6.00 – 16.00 +20 perc előtte és utána. A hétvégék szabadok.

A teremben több recepciós dolgozik. Azzal számolj, hogy ha valamelyik munkatársad lebetegszik, vagy helyettesíteni kell, vagy éppen keresünk helyette mást, akkor átmenetileg többet kell vállalnod.

Fényképes önéletrajzod várjuk a help@budapestikonditerem.hu e-mail címre. Fontos, hogy PDF formátumba küld el és a tárgy mezőbe írd be hogy melyik munkakörre jelentkezel? Mellékállás vagy főállás, fizetési igény megjelölésével.

Az elvárásaink nem teljesíthetetlenek és a realitások talaján vannak. Ha rajongsz a sport iránt és érzel magadban affinitást az oktatásra, akkor hosszútávon plusz lehetőséget is kínálunk, amiben van perspektíva minden téren.

13_keruleti_olcso_konditerem_edzoterem_kuzdosport_funkcionalis_terem_takarito

Takarítói munkakör:

Részmunkaidőre keresünk takarítót, aki heti 2-3 nap (3-5óra/alkalommal) nyitvatartási időben vagy azon kívül el tudja végezni azokat a takarításokat, amit a recepciós lányaink már nem. Csak akkor jelentkezz, ha becsülettel és alaposan tudsz takarítani. A munka elvégzéséhez minden eszközt és tisztítószert biztosítunk. Ha érdekel várjuk a jelentkezésed a  help@budapestikonditerem.hu e-mail címre.

13_keruleti_olcso_konditerem_edzoterem_kuzdosport_funkcionalis_terem_szemelyi_edző

Személyi edző munkakör:

Ha ebben a státuszban szeretnél elhelyezkedni, akkor rendelkezned kell a szükséges képesítésekkel és az ezt igazoló dokumentumokkal. 3 lehetőséged is van edzősködni nálunk:

1. lehetőség: minden hónap 10-ig van egy havi fix leadó, ami 25.000Ft. Ezen felül a vendégeidnek rendelkezni kell érvényes bérlettel vagy napijeggyel. A vendégkör bővítésére kapsz online hirdetési lehetőséget a weboldalunkon, Facebook oldalunkon van lehetőséged megosztani tartalmakat és ezek a cikkek szintén felkerülnek a weboldalunkra is, valamint tudunk ajánlani az újonnan érkezőknek, mint segítő jobb kéz a kezdeti nehézségek leküzdéséhez. A többi rajtad fog múlni, hogy meggyőzd a potenciális Vendéget a szolgáltatásod fontosságáról. A teremben van lehetőséged gépi, szabad súlyos és funkcionális edzést is tartani.

2. lehetőség: tudjuk, hogy a kezdetekben a 25.000Ft leadó is gondot jelenthet, még nincs bőséges vendégköröd. Éppen ezért lehetőséget biztosítunk, hogy beállj a pultba recepciózni és ledolgozd azt. Ennek van egy óradíja és amennyi órát vállalsz egy hónapban, annyival csökken a leadód díja. Vendégeidnek rendelkezni kell érvényes bérlettel vagy napijeggyel. Emellett a vendégkör bővítésére kapsz online hirdetési lehetőséget a weboldalunkon, Facebook oldalunkon van lehetőséged megosztani tartalmakat és ezek a cikkek szintén felkerülnek a weboldalunkra is, valamint tudunk ajánlani az újonnan érkezőknek, mint segítő jobb kéz a kezdeti nehézségek leküzdéséhez. A többi rajtad fog múlni, hogy meggyőzd a potenciális Vendéget a szolgáltatásod fontosságáról. A teremben van lehetőséged gépi, szabad súlyos és funkcionális edzést is tartani.

3. lehetőség: nincs 25.000Ft leadó. Neked és vendégeidnek rendelkezni kell érvényes bérlettel vagy napijeggyel. Nincs hirdetési lehetőséged egyik felületünkön sem és a teremben sem helyezhetsz ki névjegyet. Ha a vendég odamegy hozzád, hogy nálad szeretne edzeni, akkor megnyerted! Remek választás, ha rendelkezel vendégkörrel és meg szeretnéd spórolni a havi leadót!

Ha érdekel várjuk a jelentkezésed a  help@budapestikonditerem.hu e-mail címre, a levélben írd meg, hogy melyik lehetőség érdekel!

 

13_keruleti_olcso_konditerem_edzoterem_kuzdosport_funkcionalis_terem_masszor

Sport -vagy gyógymasszőr, csontkovács helyiség kiadó:

Ha ebben a státuszban szeretnél elhelyezkedni, akkor rendelkezned kell a szükséges képesítésekkel és az ezt igazoló dokumentumokkal. A szolgáltatásodhoz szükséges helyiséget biztosítjuk. Minden hónap 10-ig van egy havi fix bérleti díj, ami 35.000Ft. A tevékenységedhez külön helyiséget biztosítunk, amit használhatsz a terem nyitvatartási idejében. H-P 6.00-22-00 és hétvégén 8.00-20.00. A vendégkör bővítésére kapsz hirdetési lehetőséget a weboldalunkon, Facebook oldalunkon, valamint tudunk ajánlani saját Vendégeinknek. A többi rajtad fog múlni, hogy meggyőzd a potenciális Vendéget a szolgáltatásod fontosságáról. Ha érdekel várjuk a jelentkezésed a  help@budapestikonditerem.hu e-mail címre

 

Copyright © 2016 budapestikonditerem.hu minden jog fenntartva! By Best-IT Marketing