• Nyitva tartás

  Hétfő - Péntek X

  6.00 - 22.00

  Szombat és Vasárnap

  8.00 - 20.00

  Június 9. Pünkösd vasárnap

  8.00 - 20.00

  Június 10. Pünkösd hétfő

  8.00 - 20.00

   

   

   

 • +36 70 518 7659
 • help@budapestikonditerem.hu

  Küldj azonnali üzenetet!X  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Személyi edző a giants gym-ben

Oravecz Benjámin személyi edző

Célom, hogy minél több ember megtapasztalja a helyes mozgás, testtartás és rendszeres testedzés mindennapi életre gyakorolt számtalan pozitív hatását. Valamint segítsek eligazodni az edzésfajták, termékek, étrendek és naponta feltűnő újabb „csodaszerek” média keltette zűrzavarában.

Edzés tekintetében az eddigi 14 év alapján az a tapasztalatom, hogy nincs gyakorlat vagy edzésfajta, ami minden ember számra megfelelő vagy a legtöbb fejlődést hozza, de annyi kiforrott módszer és eszköz áll rendelkezésre, hogy mindenkinek meg tudjuk találni a legjobbakat. Legyen szó akár a füles vasgolyóról, felfüggesztéses edzésről, szabadsúllyal és géppel végzett gyakorlatokról vagy a már több ezer éve jól bevált saját testsúlyos edzésekről.

Nálam az első alkalom mindig egy konzultáció, ami ingyenes, de alapköve a későbbi közös munkának, itt megbeszéljük céljaidat, hogy mennyi energiát tudsz befektetni heti szinten az elérésükbe, a motivációidat és felmérjük, hol tartasz most, így biztos, hogy azon az úton tudunk elindulni, ami a leghatékonyabb lesz számodra.

Már kisiskolás korom óta magával ragadott a súlyzós és saját testsúlyos edzések világa anno még egy szabályos fekvőtámasz is problémát jelentett és ott voltak a túlsúly okozta nehézségek is. Zseniális volt látni ezt követően, hogyan képes változni a testkompozíció és növekedni az erőszint, ahogyan rutinná kezdett válni az edzés a mindennapjaimban. Persze akkor még gyerekként magunk kísérletezgettünk a gyakorlatokkal, a tudást onnan szedtük ahonnan csak lehetett, így sok butaságot is sikerült csinálni, ezeknél azt hiszem csak a még fejlődő szervezet gyors regenerációs képessége mentett meg a komolyabb sérülésektől. Ezek a tapasztalatok győztek meg később arról, hogy fontos egy hozzáértő ember jelenléte  különösen az elején a gyakorlatok helyes elsajátítása érdekében, hiszen, ha egy rossz tartással berögzült gyakorlatot később súllyal kezdünk terhelni, nagyon megtudja bosszulni magát. Később pedig a kontroll és a tervezés szempontjából kritikus fontosságú, hogy legyen mellettünk egy szakember, aki objektíven tudja megállapítani fejlődésünket, erősségünket, gyengeségünket, és akivel meg tudjuk vitatni hogyan és merre építkezzünk tovább.

Kedvenc idézetem: „Ha fontos, csináld minden nap. Ha nem az, hagyj fel vele” – Dan John -

Keress bátran!

Ehhez küldj egy e-mailt erre a címre, és a közleménybe írd be a nevem kérlek: Oravecz Benjámin help@budapestikonditerem.hu

Copyright © 2016 budapestikonditerem.hu minden jog fenntartva! By Best-IT Marketing