• Nyitva tartás

  Hétfő - Péntek X

  6.00 - 22.00

  Szombat és Vasárnap

  8.00 - 20.00

  December 24. Hétfő

  6.00 - 16.00

  December 25. Kedd

  zárva

  December 26. Szerda

  zárva

  December 31. Hétfő

  6.00 - 16.00

  Január 1. Kedd

  8.00 - 20.00

   

 • +36 70 518 7659
 • help@budapestikonditerem.hu

  Küldj azonnali üzenetet!X  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

GIANTS GYM HÍREK

Hogyan tudjuk megtartani az új évben az egészségünkre tett fogadalmainkat?

Giants Gym | január 2, 2017

Az év kezdete mindig az új lehetőségek tárháza, és mint ilyen, bővelkedik az Önmagunknak tett ígéretekben. Ebből az első és legfontosabb amit az egészségünk érdekében tettünk: legyen az egy mozgásban aktívabb élet, a régóta fennálló túlsúly lefaragása, krónikus egészségügyi problémák (pl. cukorbetegség, magas vérnyomás, stb.) javulása, vagy akár egy formásabb, esztétikusabb test elérése a strandszezonra. Bármit is tűztünk ki célnak, számunkra a legfontosabb hogy minél rövidebb idő alatt látható vagy érezhető eredményt tudjunk felmutatni. Különben oda a lelkesedés, csökken a motiváció, és ez akár a szépen felépített terv kudarcát is okozhatja.

Mit tegyünk akkor ha elhatározásunk szilárd, és hajlandóak vagyunk célunkért valóban tenni is?

Az első és legfontosabb a tudatosság, vagyis módszeresen felkészülni az életmódváltásra. Keményen hangzik? Pedig hidd el: nem feltétlen az, hisz az esetek többségében elég egy kicsivel több odafigyelés a mindennapok taposómalmában (pl.rendszeres étkezések, bizonyos ételtípusok mellőzése, egészségesebb alapanyagok választása, munka előtt vagy után beiktatott 1 óra mozgás, stb.) és máris sokat tettünk egészségünkért, formánkért. Ugye hogy nem is olyan nehéz?

Amiről lehet hogy még nem tudsz, az a rendszeres mozgás„mellékhatása”. Mert azon felül hogy épül-szépül testünk, egy sor biokémiai folyamat is kezdetét veszi amikor a mindennapjaid részévé válik az edzés. Ilyen többek között a stresszoldás, amit a felszabaduló endorfin garantál, az önbizalom növekedése, a testtartás javulása, a kötő-és támasztószövetek erősödése, a vérnyomás optimalizálása, a zsírszövet csökkenése, javul a hormonháztartás, az idegrendszer stressztűrő képessége és a vitálkapacitás is pozitív irányba változik majd. Kevés jobb érzés van annál, mikor az egy órás edzés végén testedben a kellemes fáradtság érzésével, boldogan és büszkén hagyod el a termet, mert ma is egy nagyot léptél előre az önmagadnak állított mércén, és jogos a büszkeség is, mert a kitartásod ma is erősebb volt mindennemű kifogásnál.

Persze mindig van olyan időszak, amikor szükséged van egy kis extra motivációra. Mikor a fejlődésed megtorpanni látszik. Vagy amikor szeretnéd a változást, de nem tudod hogy kezdj hozzá, vagy úgy gondolod hogy tőled teljesen idegen a konditermi gépek világa. Esetleg család vagy gyerekek mellett úgy érzed nincs ennyi időd magadra. Vagy egészségügyi problémád van (pl. cukorbetegség, gerincsérv, stb.) és félsz egyedül belevágni. Ilyenkor jön jól a szakmai segítség. Egy jól megválasztott szakedző segít átlendülni a holtponton, motiváltan tart, segít jobban figyelni Önmagadra, és életmódváltásod minden kérdésénél melletted áll. Egy személyi edző kezdetben a Te egyszemélyes fegyvertárad a célodért folytatott harcban. Szakmai tudása hónapokkal lerövidíti azt az időt ami még elválaszt álmaid alakjától, összeállítja a számodra leghatékonyabb gyakorlatsorokat, figyel a  táplálkozásodra, nyomon követi fejlődésed. Persze az álomalakért folytatott mindennapos harcokat továbbra is Neked kell megvívnod, de megnyugtat a tudat, hogy a csatában már nem vagy egyedül.

Ha ezek után úgy döntesz hogy számodra a konditermi alakformálás a megfelelő és hatékony edzésforma de a fenti problémák bármelyike ismerős számodra, akkor ne habozz edzői segítséget kérni: lehetsz fiatal vagy idősebb, nő vagy férfi, egészséges kezdő vagy sérült ex-sportoló, elfoglalt édesanya vagy stresszes munkát végző apuka. A testépítősportban eltöltött 15 évem szakmai tapasztalatával, személyre szabott edzésrendszerrel és maximális odafigyeléssel várlak szeretettel a Giants Gym-ben. Szabad időpontokért írj a anita@budapestikonditerem.hu email címre.

Remélem hamarosan találkozunk, üdvözlettel:
csurgo_anita_szemelyi_edzo_giants_gym_13_kerulet_olcso_konditerem_fitneszterem_kuzdosport_terem
Csurgó Anita személyi edző

Copyright © 2016 budapestikonditerem.hu minden jog fenntartva! By Best-IT Marketing