• Nyitva tartás

  Hétfő - Péntek X

  6.00 - 22.00

  Szombat és Vasárnap

  8.00 - 20.00

  Március 28-tól határozatlan ideig zárva vagyunk!

   

   

   

   

   

   

 • +36 70 236 7877
 • help@budapestikonditerem.hu

  Küldj azonnali üzenetet!X  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

GIANTS GYM HÍREK

Ismered, hogy milyen testalkat típus vagy?

Giants Gym | február 22, 2019

Testalkat típusok – 1.rész

Ha az alkatodhoz igazítod az edzőtermi munkádat, sokkal látványosabb eredményt érhetsz el! Alapjában véve három testtípust különböztetünk meg, ezek az: ektomorf, a mezomorf, valamint az endomorf típusok. Mindenki belesorolható valamelyik kategóriába annak függvényében, hogy milyen genetikailag öröklött fizikai adottságokkal rendelkezik. És, bár ez nagyban meghatározza a megjelenésünket, az, hogy mit hozunk ki magunkból az edzéseink és táplálkozásunk során, csak rajtunk múlik.

Valaki alapból nagyon vékony, mások pedig eleve erősebb csontozattal születtek, de természetesen mindenkiben megvan az a képesség, hogy formálja és alakítsa a testét. Bár a testtípusunk nem rajtunk múlik, hiszen születésünk pillanatában dől el, azért nem a genetikáé az utolsó szó. Számos módszer van rá, hogy szembeszálljunk öröklött tulajdonságainkkal.

Tény hogy minden testtípusnak más edzésterv való és más hozza meg a kívánt eredményt. Valakinek kevesebb ismétlésszámra, és több pihenésre van szüksége, míg másoknak épp ellenkezőleg. Gyakran előfordul azonban, hogy valaki vegyes testalkati jellemzőkkel rendelkezik, amely a három típusnak valamilyen egyvelege. Igen ritka, hogy valaki „színtisztán” csak az egyik alkathoz tartozzon.

A 3 különböző testtípus:

Ektomorf: nyúlánk, vékony, szálkás kinézet jellemző rájuk. Gyors az anyagcseréjük, nehezen híznak, ugyanakkor az izmokat is hosszadalmasan építik fel. Válluk keskeny, mellkasuk eredendően lapos, végtagjaik az átlagosnál hosszabbak.

Mezomorf: ők azok a szerencsések, akik alapból sportos, szálkás testalkattal rendelkeznek. Széles a válluk, gyorsan és könnyen izmosodnak.

Endomorf: hajlamosak az elhízásra, zömökebbek, vastagabb ízületekkel rendelkeznek és lassabb az anyagcseréjük is, emiatt nehezen is megy nekik a zsírvesztés.

Cikksorozatunkat folytatjuk, hogy kellően kiképezd magad a témában és igaz Giants Gym tag légy!

Nyitva tartás:

Hétfő 6.00 – 22.00
Kedd 6.00 – 22.00
Szerda 6.00 – 22.00
Csütörtök 6.00 – 22.00
Péntek 6.00 – 22.00

Szombat 8.00 – 20.00
Vasárnap 8.00 – 20.00

Bérletárak:

1 havi korlátlan bérlet 7.990Ft
2 havi korlátlan bérlet 14.990Ft
3 havi korlátlan bérlet 21.990Ft
Napi jegy 1290Ft

Törölköző bérlés 200Ft
Értékmegőrző díjtalan

13_keruleti_olcso_konditerem_edzoterem_fitneszterem_kuzdosportterem_9

 

giants_gym_logo_13_kerulet_konditerem_edzoterem

Cím: 1134 Budapest, Fáy utca 65-67. Cewe székház 3. emeletén, az épület pont a Béke és a Fáy utca sarkán található, bejárat a Fáy utca felől van. Gyere és eddz nálunk! Semmi csicsa csak a vasak és Te!

Copyright © 2016 budapestikonditerem.hu minden jog fenntartva! By Best-IT Marketing