• Nyitva tartás

  Hétfő - Péntek X

  6.00 - 22.00

  Szombat és Vasárnap

  8.00 - 20.00

  Augusztus 19. Hétfő

  8.00 - 20.00

  Augusztus 20. Kedd

  8.00 - 20.00

   

   

   

 • +36 70 236 7877
 • help@budapestikonditerem.hu

  Küldj azonnali üzenetet!X  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

GIANTS GYM HÍREK

Mi a különbség a normál bedurrantók és stimulánsok között?

Giants Gym | december 16, 2018

Míg a klasszikus edzés előtti formulák egy komplex edzés előtti csomag, amely minden tápanyagot biztosít a szervezeted számára az optimális teljesítményhez és az izomtömeg növeléséhez, addig az edzés előtti stimulálók inkább a motiváció, összpontosítás és energia felhasználást fokozzák.

Alapvető különbség a 2 termék között az adagolásban is megfigyelhető. Míg a normál bedurrantók 30g körül vannak a stimulálókból 10-15 gramm a szükséges mennyiség.
Az ezekben a termékekben lévő a rengeteg idegrendszert serkentő szer kitolja a fáradtság érzetet és emiatt akár 2-3 órát is tudsz edzeni megállás nélkül.

Az alapvető összetevők egyike általában a megemelt. A koffein fokozza a teljesítményed, kitolja a normál fájdalomküszöböt, megszünteti a fáradtságérzetet.

Egy másik összetevő a Schizandrol hatásmechanizmusa hasonló a koffeinéhez, fokozza az aktivitást és a mentális éberséget.

A Guarana javítja a testi és szellemi teljesítőképességed, viszont a koffeinnel ellentétben lassan, és elnyújtottan szívódik fel, és a hatása is fokozatosan múlik. Emiatt nem fogod fáradtnak érezni magad a hatásának elmúltával.

A Glükoronolaktot ugyan a szervezet önmaga is képes előállítani, de külsőleg bevitt nagyobb mennyiségben az éberség és a szellemi teljesítményt képest felturbózni, ráadásként a glikogén felhasználásának hatékonyságát is menedzseli.

Az Inozitol megtalálható minimális mennyiségben, a gyümölcsökben és gabonafélékben is. A szervezet elő tudja szintén állítani a szívben, májban és a vesében glükózból vagy szénhidrátból. Fontos szerepet játszik a zsírok szállításában, ezzel elősegítve a zsírégetést, illetve kiváló hangulatjavító és nyugtató hatású.

Összefoglalva az edzés előtti boosterek első klasszikus csoportja cikkünk első részében az anabolikus hatású összetevők melyek az izomban lévő véráram fokozásért és valós bedurranásért felelősek, hogy már az izmaid edzés alatt növekedésre sarkalld. Másik csoportjuk a stimuláns vagy mentális boosterek amik abban segítenek, hogy fejben legyél ott minél jobban az edzésen és minimalizálják a fáradtság érzeted.

Cikksorozatunkat folytatjuk, hogy kellően kiképezd magad a témában!

Copyright © 2016 budapestikonditerem.hu minden jog fenntartva! By Best-IT Marketing