• Nyitva tartás

  Hétfő - Péntek X

  6.00 - 22.00

  Szombat és Vasárnap

  8.00 - 20.00

  Augusztus 19. Hétfő

  8.00 - 20.00

  Augusztus 20. Kedd

  8.00 - 20.00

   

   

   

 • +36 70 236 7877
 • help@budapestikonditerem.hu

  Küldj azonnali üzenetet!X



  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

GIANTS GYM HÍREK

Miért emeld meg a tesztoszteron szinted?

Giants Gym | január 17, 2019

A tesztoszteronfokozó táplálék kiegészítő készítmények természetes úton képesek növelni a szervezet saját tesztoszteron termelését, komoly előnye lehet a használatuknak. A magasabb tesztoszteronszint több izmot, nagyobb erőt, kevesebb zsírt, valamint fokozott teljesítményt jelent, függetlenül attól, hogy valaki sportol vagy sem.

A tesztoszteronfokozók nagy előnye, hogy hosszútávon anabolikus állapotot hoznak létre a szervezetben, ezáltal gyorsabb a fizikai és a mentális regenerálódás, és nem utolsó sorban pozitív a hatásuk a libidóra is.

A tesztoszteronszint növelő készítmények a szervezet saját tesztoszteron termelését segítjük elő, így azok, akiknek a saját hormontermelésük még a maximumon pörög tehát 25 éves korig nem igazán szükséges.
Azonban az életkor előrehaladtával sajnos csökken a tesztoszteron mennyisége, így akik az idősebb korosztályhoz tartoznak, nekik inkább ajánlott a tesztoszteronszint növelő szedése, ők ugyanis komoly előnyre tehetnek szert a készítmények használatával.

Egyénenként változó, hogy kinek melyik kiegészítő válik be inkább, előnyei nem mindenkinél jelentkezik egyből, sőt van olyan, aki egyáltalán nem érzi hatását. Ez természetesen leginkább a fiatalabb korosztályra jellemző.

Ezeknek a táplálék kiegészítőnek a többsége növényi kivonatok (tribulus) és természetes összetevőket tartalmaznak, tehát nincsen semmilyen káros mellékhatásuk. Megfelelő adagban és kombinációban, jelentős hatást bírnak gyakorolni az belső tesztoszteron-kiválasztásra, normális keretek között segítik a jobb erőnlét és a masszívabb izomzat kialakulását.

Cikksorozatunkat folytatjuk, hogy kellően kiképezd magad a témában!

Copyright © 2016 budapestikonditerem.hu minden jog fenntartva! By Best-IT Marketing